OM EUROPEAN
BUSINESS ACADEMY
BEDRE LEDERE, VIRKSOMHEDER
OG ORGANISATIONER

European Business Academy har en klar mission om at bidrage til at skabe bedre ledere, virksomheder og organisationer. I samarbejde med nogle af verdens bedste business-universiteter har vi sammensat en række ekstraordinære toplederuddannelser, der giver dig nye perspektiver og knowhow til at tage næste karriereskridt.

TOPKLASSE UNDERVISNING

Vores Academic Director, Peter Fisk har sammensat et unikt team af velrenommerede akademikere og seniorledere, der trækker på deres erfaring for at levere den bedste undervisning til dig.

STYRKET CV

Ved afsluttet uddannelser modtager du et officielt certifikat på din uddannelse. Du kan yderligere tilføje din nye titel til dit CV.

STØRRE NETVÆRK

Da flere af modulerne foregår på direkte campus hos universiteterne vil du have mulighed for at skabe netværk med inspirerende og ligesindede ledere fra forskellige brancher og dele af verden.

Peter Fisk
Academic director EBA

Peter Fisk er professor ved IE Business School I Madrid og academic director på uddannelserne. Peter er blandt verdens førende inden for nye strategier og forretningsmodeller. Han er bl.a. forfatter til bestseller-bøgerne “Gamchangers” og “Business Recoded”. 

EUROPEAN BUSINESS FORUM

European Business Forum er en udviklingsplatform, der henvender sig til ledere, som ønsker at dygtiggøre sig og søge ny viden inden for innovation, ledelse og bæredygtig forretningsudvikling. Her møder man som deltager nogle af verdens ledende business-professorer og praktikere, hvoraf mange kommer fra førende business schools og virksomheder. I modsætning til det klassiske forumformat inddrages man som deltager både i forhold til åbne diskussioner og workshops.

Tidligere samarbejde

European Business Forum har i en årerække været afholdt i samarbejde med Odense Kommune og Thinkers50men senest i 2021 som et stand-alone event. 

Videomateriale

Vores samarbejdspartnere

følg os
Kontor
  • Frederiksberggade 6 
  • 6640 Lunderskov
  • CVR 41283947
vores politikker

Få materiale

Hent vores materiale og læs mere om uddannelserne