OM EUROPEAN
BUSINESS ACADEMY


VORES FORMÅL

BEDRE LEDERE, VIRKSOMHEDER
OG ORGANISATIONER

European Business Academy har en klar mission om at bidrage til at skabe bedre ledere, virksomheder og organisationer. I samarbejde med nogle af verdens bedste business-universiteter har vi sammensat en række ekstraordinære toplederuddannelser, der giver dig nye perspektiver og knowhow til at tage næste karriereskridt.


DET FÅR DU

TOPKLASSE
UNDERVISNING

Vores Academic Director, Peter Fisk har sammensat et unikt team af velrenommerede akademikere og seniorledere, der trækker på deres erfaring for at levere den bedste undervisning til dig.

ET STYRKET
CV

Ved afsluttet uddannelser modtager du et officielt certifikat på din uddannelse. Du kan yderligere tilføje din nye titel til dit CV.

SUPER
NETVÆRKSMULIGHEDER

Da flere af modulerne foregår på direkte campus hos universiteterne vil du have mulighed for at skabe netværk med inspirerende og ligesindede ledere fra forskellige brancher og dele af verden.

As business leaders, our opportunity is to create a better business, one that is fit for the future, that can act in more innovative and responsible ways

Peter Fisk
ACADEMIC DIRECTOR, EBALEDERFORUM

EUROPEAN
BUSINESS FORUM

European Business Forum er en udviklingsplatform, der henvender sig til ledere, som ønsker at dygtiggøre sig og søge ny viden inden for innovation, ledelse og bæredygtig forretningsudvikling. Her møder man som deltager nogle af verdens ledende business-professorer og praktikere, hvoraf mange kommer fra førende business schools og virksomheder. I modsætning
til det klassiske forumformat inddrages man som deltager både i forhold til åbne diskussioner og workshops.

European Business Forum har i en årerække været afholdt i samarbejde med Odense Kommune og Thinkers50,
men senest i 2021 som et stand-alone event. 

Videomateriale

Vores samarbejdspartnere
Følg os her
Kontor
  • Frederiksberggade 6 
  • 6640 Lunderskov
  • CVR 41283947